Jouw bruidsmake-up en bruidskapsel zijn voor jou natuurlijk samen met een prachtige jurk misschien wel het belangrijkste wat er is om jou het stralende middelpunt te laten zijn. Om jou op weg te helpen heb ik onder aan deze pagina een aantal extra duidelijke voorbeelden van bruidskapsels neergezet, zodat je kan zien wat er o.a. allemaal mogelijk is.

Laat je door mij je bruidskapsel en bruidsmake-up verzorgen, laat je dan zeker even inspireren door deze website en bekijk eventueel nog voorbeelden van wat je mooi vindt op mijn Pinterest pagina, zo zorgen we er samen voor dat jij de complete bruidslook krijgt die helemaal is zoals jij die wenst.

 

Ik werk zowel met als zonder proefsessies. Een proefsessie adviseer ik eigenlijk wel, zo kunnen we van te voren goed bekijken wat het mooiste bij je past en kan je met alle geruststelling jouw speciale dag beginnen. Een proefsessie is aan te raden 4-6 weken voor de bruiloft te plannen, dit i.v.m. het nog kleuren van je kapsel en de beïnvloeding van uv/zonlicht op de huid. Natuurlijk kan het voorkomen bij een last minute bruiloft/aanvraag, of om kosten te besparen dat je hier geen gebruik van wilt maken. In dat geval zorgen we er door middel van goed overleg voor dat je ook zonder proefsessie als een plaatje zal verschijnen op jouw speciale dag.

 

De tijd die je op jouw dag zult moeten reserveren voor je bruidskapsel en bruidsmake-up is 2,5 tot 3 uur. Deze tijd is ook benodigd voor een proefsessie. Heb je een heel mooi bruidskapsel gezien, maar twijfel je of je zelf wel voldoende volume hebt om deze creatie neer te kunnen laten zetten? Geen probleem. Met behulp van clip-in extensions van 100% natuurlijk haar, kunnen we jou de gewenste volume en/of lengte geven die voor jouw geliefde resultaat nodig is. Wil je graag een extra stralend oogopslag? Veel bruidjes kiezen ervoor om naast al hun mooie bruidsmake-up, lashes(kunstwimpers) aan te laten brengen. Deze kunnen je net even dat indrukwekkender resultaat geven.

Heb je geen bruidsaccessoires voor in je haar? Geen nood, in de salon bieden we ook een assortiment haaraccessoires aan. Zo kun je tussen verschillende haaraccessoires kiezen en meteen zien welke het mooiste bij jouw kapsel past. 

Tarieven

  Bruidskapsel incl. proefsessie € 225,-
  Bruidsmake-up incl. proefsessie € 225,-
  Bruidskapsel & bruidsmake-up incl. proefsessie € 375,-
  Bruidskapsel & bruidsmake-up zonder proefsessie € 225,-
   
  Hairstyling bruidsmeisje (tot 10 jaar)  € 45,-
  Hairstyling of make-up daggast € 58,-
   
 * Touch-up bruidskapsel & bruidsmake-up v.a. €110,-
Personal assistance Bruid haar en make-up en ondersteuning fotoshoot € 50,- p.u.
   
 Huur Clip-in extensions € 40,-
 Kunstwimpers € 12,-

Voor mobiele versie swipe naar rechts voor tarieven

 

* Wat is touch-up? Bij touch-up kom ik op een door jouw gekozen moment terug om jouw complete look even bij te werken en op te frissen of wellicht een andere look te geven voor de feestavond.
Bruidskapsels