Leuk dat je contact wilt opnemen.

 

Ik ben Edith van der Laan, al 18 jaar hairstyliste en afgestudeerd als Hairstyliste en Make-up Artist gespecialiseerd in zowel Westerse als Arabische Bruidskapsels en Make-up stijlen. 

Dit aan de beste Academy, opgenomen in de Vogue Education Guide UK, te Amsterdam.

 

Om te zorgen dat ik op de hoogte blijf van de nieuwste trends en technieken op het gebied van visagie en hairstyling volg ik blijvend trainingen van o.a MAC cosmetics en Masterclasses van wereldbekende Artists. Zo heb ik o.a. een Masterclass van Sir John gehad, dé Make-up Artist en Beauty Guru van Beyoncé, Kim Kardashian en nog vele andere beroemdheden.

 

Hiernaast werk ik inmiddels ruim 6 jaar als bruidsfotografe, wat bij mij begonnen is als een hobby heb ik kunnen laten ontwikkelen tot een super mooi beroep. Hiervoor heb ik mij laten bijscholen aan de fotovakschool en heb ik workshops gehad van wereldbekende fotografen waaronder Joe McNelly, bekend als fotograaf van National Geographic en The New York Times.

 

Zo mooi dat ik deze diensten met elkaar kan combineren en dit vol enthousiasme kan aanbieden aan iedere bruid en bruidspaar. Eén vertrouwd gezicht die ervoor zorgt dat je zelf zo ontspannen mogelijk en in volle teugen kan genieten van jullie eigen dag. Ik help jullie er graag mee. 

 

Groetjes Edith

Wil je je trouwdatum reserveren of heb je een vraag.

Vul dan onderstaand contactformulier in en dan neem ik zo spoedig mogelijk contact met je op.


Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.


  • Werkgebied heel Nederland
  • Alle vermelde prijzen op deze website zijn inclusief BTW
  • Tarieven zijn exclusief reiskostenvergoeding van 35 cnt.p.km. vanaf 9684 CA 
  • Eventuele parkeerkosten worden doorberekend aan de opdrachtgever
  • Op zon- en feestdagen geldt een toeslag van 25% op haar te verlenen diensten
  • Tarieven onder voorbehoud van prijswijzigingen BTW tarief en inflatie
  • Bij elke reservering en/of boeking van een van de diensten, gaat u automatisch akkoord met de algemene voorwaarden www.charming-hmf/algemene-voorwaarden