Reviews via TPw en deze website

Commentaren: 13
  • #13

    Helga (dinsdag, 06 november 2018 14:34)

    Bij Edith voel je je meteen op je gemak. Ze is heel begripvol, geeft goede informatie en denkt echt met je mee. Ook al regende het tijdens onze fotoshoot, mijn haar en make-up bleven goed zitten en de fotograaf was er ook echt enthousiast over! Heb me de hele dag prachtig gevoeld, hartstikke bedankt Edith!

  • #12

    Renate (woensdag, 17 oktober 2018 17:49)

    Edith is echt een topper! Ze luistert goed naar wat je wilt en stop niet eerder voordat je tevreden bent (of voordat ze zelf tevreden is!). Mijn haar zat de hele dag goed en heb er super veel complimenten over gehad. Ik raad haar zeker aan!

  • #11

    Fleur (dinsdag, 09 oktober 2018 22:37)

    Edith heeft op onze bruiloft mijn haar en make-up gedaan. Ten eerste is ze super gezellig en lief! Een aantal weken voor de bruiloft heeft ze een proefkapsel en make-up gedaan, dit zag er erg goed uit. Op de dag zelf hebben we nog wat kleine dingetjes aangepast aan de make-up, omdat we het erover eens waren dat het dan mooier zou worden dan. Het kapsel en de make-up was nog vele malen mooier dan tijdens de proef (!) en bleef de hele dag en avond perfect zitten. Kortom helemaal tevreden en ik raad haar zeker aan!

  • #10

    Nadine (maandag, 08 oktober 2018 12:35)

    Ga je trouwen, dan moet je echt voor Charming gaan. Edith is namelijk fantastisch en echt de beste!
    Wat voelde ik me meteen op me gemak bij Edith, haar spontaniteit, vrolijkheid en vriendelijkheid zorgde ervoor dat ik helemaal mezelf kon zijn en mijn wensen bespreekbaar kon maken, tijdens de proef maar ook op de dag zelf had ik haar niet willen missen! Ik heb zoveel complimenten gehad op mijn kapsel en make-up, ik voelde mij een echte bruid en straalde daardoor volop de hele dag. Ook het contact met Edith tussendoor is heel prettig, ook al is ze ontzettend druk, ze is altijd vriendelijk en je mag alles vragen.
    Het is dat ik niet nog een keer ga trouwen:) maar anders wist ik het wel. Mocht ik een andere speciale gelegenheid hebben weet ik je absoluut te vinden. Je bent een topper Edith, Dankjewel!
    You made my day.

    Xx Nadine

  • #9

    Anita en Robert (maandag, 17 september 2018 17:08)

    Wat een fantastische dag hebben wij gehad. Alles klopte op onze huwelijksdag. Mede dankzij mijn prachtige haar en make up wat de hele dag goed heeft gezeten. Ik voelde me zo mooi. Ik heb kort haar, maar wat een complimenten heb ik gehad. Edith is een vrouw met passie voor haar werk. Verder is ze erg gezellig en voel je je snel op je gemak bij haar.

  • #8

    Xander en Bianca (zaterdag, 15 september 2018 10:57)

    Lieve Edith,

    Bedankt voor alle prachtige foto’s!! Ik heb ze nu al 100x bekeken en krijg er echt geen genoeg van! Nogmaals dank voor alles en je hoort begin volgend jaar sowieso van me voor een prachtig trouwalbum!

    Liefs, Xander en Bianca

  • #7

    Priscilla en Jeffrey Brendal (dinsdag, 11 september 2018 12:09)

    Annemarie en Edith zijn fantastisch! Mijn moeder, zus, kindjes en ikzelf zijn dik tevreden hoe mooi ons haar en make up gedaan is, toppers zijn jullie; veel dank!

  • #6

    Carola (maandag, 03 september 2018 15:22)

    Op het laatste moment toch nog gewisseld van visagiste en wat ben ik blij dat ik voor Edith heb gekozen. Ondanks dat ze op vakantie was in het buitenland nam ze meteen contact op gezien de korte termijn tot de trouwdatum. Een gezellige proef gehad en op de dag zelf prachtig resultaat afgeleverd. Precies zoals ik het graag wilde!

  • #5

    Jorijn & Manuela (maandag, 13 augustus 2018 21:25)

    "Een spontane aardige vrouw! Ze heeft mijn make-up en haar precies gedaan zoals ik het wou hebben. Ze gaf aan wat perfectionistisch te zijn en dat was ook zeker te zien aan het mooie resultaat. Erg veel complimentjes gehad en ik raad haar zeker aan!"

  • #4

    Roy en Marita Wentink (vrijdag, 27 juli 2018 11:43)

    We hebben een hele fijne dag gehad mede dankzij Edith.
    Begon gelijk al goed met het proefkapsel. Ze had het direct goed en het was nog mooier dan ik verwacht had. Op de dag zelf bleef ze rustig ondanks de enorme tijdsdruk (mijn eigen schuld) en heeft mijn haar en make-up perfect gedaan. Heerlijk dat ze er de hele dag bij was en zo mijn haar/make-up af en toe wat kon bijwerken. Heb me de hele dag mooi gevoeld dankzij haar fantastische werk!
    Ik zou Edith bij iedereen aanbevelen. Echt een fijne en lieve vrouw die goed rekening houdt met je wensen en altijd met je meedenkt.

  • #3

    Bianca Kuster (vrijdag, 27 juli 2018 10:41)


    Edith is in 1 woord fantastisch! Ze probeert er alles aan te doen om er voor jou te zijn op je dag en alles wordt tot in de puntjes geregeld! Sowieso is het heerlijk om je visagiste en kapster de hele dag bij je te hebben terwijl zij supermooie en relaxte foto’s maakt! Daarnaast is ze supervrolijk, heel erg spontaan en gewoon een lieverd! Ik had haar die dag voor geen goud willen missen!

  • #2

    Michelle (woensdag, 04 juli 2018 11:02)

    Alles vind ik helemaal top aan Charming. Edith luistert echt naar je wensen. Edith gaf mij een vertrouwd gevoel en ze oefent haar vak met passie uit. Ik voelde mij erg gehoord en begrepen, zelfs toen ik twijfelde aan mijn gekozen bruidskaspel en nog een keer langs wilde komen voor een proefkapsel. Ik voelde mij geen nummertje. Edith is ook nog eens een lieve en gezellige meid. Je kan haar er prima bij hebben. Ze heeft mij zelfs nog uit de brand geholpen met mijn bruidsboeket die een flop was! Tussen de bedrijven door deed ze ook nog even het haar van ons zoontje.
    In 1 woord, super!

  • #1

    Anoniem (vrijdag, 22 juni 2018 11:23)

    Op 25 mei 2018 heeft Edith mijn buidsmake-up gedaan en ook van mijn dochters en zus, ik kan alleen zeggen dat haar werk fantastisch is en dat ze de tijd neemt om je wensen te vervullen met een prachtige resultaat. Edith is zeker een aanrader.

Simone
Ik kan alleen maar zeggen wat een ontzettend fijn mens Edith is. Ze denkt ontzettend met je mee en neemt alle tijd voor je. Zelfs als jij nog twijfelt gaat ze net zo lang door totdat alles 100% naar je eigen wens is! Dat vind ik zo ontzettend fijn, zonder je opgelaten te hoeven voelen stelt ze jou verlangens/wensen boven alles. Daarnaast vonden wij het heel fijn dat Edith de hele dag bij ons was. Ze wist ons nog te helpen met de kleinste dingetjes en was tevens erg gezellig in ons gezelschap. Die klik was er zeker. Ik kan haar dan ook echt oprecht aanbevelen aan iedere bruid en bruidspaar!
Trusanne
Edith is een heel fijn mens om mee te werken. Denk heel goed mee en voelt goed aan wat je als bruidspaar nodig hebt. Zelfs onze gasten waren zeer enthousiast over Edith al persoon en het werk wat ze doet. Voor ons een essentiële bijdrage aan een onvergetelijke dag.
Fiona en Erik
Als eerste instantie hadden we Edith geboekt om een mooie bruidsreportage van ons te maken. Onze eigen kapster zou m’n haar doen. Maar op de dag van onze bruiloft liep dat even volledig mis. Ze was de helft vergeten en door de zenuwen(omdat ze dat dan toch niet vaak doet in de regel, raakte ze een beetje in paniek). En daar was Edith, al snel liep ze daar d’r auto om d’r eigen spullen eruit te halen en niet veel later stond ze met de krultang m’n hele haar te krullen. Haarlak, alles had ze mee. En zo toverde ze m’n hele haar om in een prachtig bruidskapsel. Wat was het mooi geworden! Toen ze toch bezig was, hielp ze m’n man ook meteen met de styling. 
We hebben van je genoten Edith dankjewel, je bent voor ons echt een topper!
Madelon en Arthur
Wat hebben we door Edith kunnen genieten van onze bijzondere dag! Edith is behalve een fotografe en styliste ook een echte rots in de branding. Door haar jarenlange ervaring weet ze precies van de hoed en de rand hoe een complete bruiloft in elkaar zit. Ze heeft ons letterlijk van dingentjes gered, van het helpen aankleden van de jurk, ringen bijna vergeten, zowel ons als de gasten op de juiste plek klaar laten staan, corsages helpen opspelden, niets is haar te veel. Eigenlijk is ze gewoon volledig all-round. 
Samen met haar spontane aanwezigheid en fijne makkelijke klik met onze gasten is ze voor ons absoluut onmisbaar geweest!

Van ons krijgt ze dan ook een Dikke 10!!!Samen met haar spontane aanwezigheid en fijne makkelijke klik met onze gasten is ze voor ons absoluut onmisbaar geweest!


Corry

Echt gewoon iemand waar je je bij op je gemak voelt en weet dat het goed komt. Alles is gewoon duidelijk en zonder verrassingen.
Ook op de dag zelf niets anders dan lof, als of je een weddingplanner erbij hebt. Ze denkt aan alles waar je zelf niet bij stil heb gestaan. Ik zou haar zeker aanraden, van ons een dikke 10.


Eerdere REVIEWS

  • #11

    Martin & Marja (woensdag, 22 juni 2016 09:06)

    Lieve Edith,

    We hebben 22-08-2014 een prachtige dag gehad,
    En we zijn zeer tevreden over Edith,
    de bruidfoto's waren dan ook erg mooi geworden.
    Ook de procedure vooraf aan de trouwdag is top geregeld.
    Helaas was ons USB-stickje kapot gegaan, binnen no time lag er een nieuwe in de brievenbus. En dit zonder extra kosten of gedoe.
    Al met al een dikke 10 en zou zeker nog eens bij je terug komen,
    maar dan voor een andere foto reportage ;)

    Liefs Martin & Marja

  • #10

    Lars (dinsdag, 22 december 2015 01:08)

    Dit is nou weer eens een leuke fotografie website! Erg goed gedaan Edith, en ik wens je veel succes in je verdere fotografie carriere!

    Groetjes,
    Lars

  • #9

    Chris en Francina (dinsdag, 15 december 2015 18:43)

    Lieve Edith, super bedankt voor alles! Je hebt echt bijgedragen aan een fantastische dag voor ons. Met alle tips, alles wat je over hebt voor mooie foto's, maar ook een helpende hand met het rijgen van jurken (de goede kant op

  • #8

    Claudia en Peter Tiems (zaterdag, 15 augustus 2015 21:33)

    Vrijdag 7 augustus 2015 was het zover!
    Edith is de hele dag bij ons geweest en het ging allemaal zo vanzelf! Ze nam alle momenten mee en we hebben geen moment hoeven sturen of vragen. Ze was een natuurlijk onderdeel van onze dag. Wij zijn reuze benieuwd naar de foto's maar de ervaring is nu al helemaal TOP!

  • #7

    Leonie (maandag, 25 augustus 2014 13:21)

    Na een prettig gesprek met Edith hadden wij er vertrouwen in dat het met de foto's op onze bruiloft helemaal goed zou komen. En dat was ook zo!
    We hebben een paar weken geleden onze foto's mogen ontvangen en zijn er heel erg blij mee. Precies zoals we het in gedachten hadden; spontaan en ongedwongen.
    Edith had leuke ideeën, maar heeft ook goed geluisterd naar wat wij graag wilden. Helemaal top! :)

  • #6

    Annemieke (dinsdag, 12 augustus 2014 10:48)

    Via via kwam E-bridal bij ons terecht doordat ik een oproep had geplaatst nadat onze fotograaf 4 dagen voor onze bruiloft had afgezegd door ziekte. Wat een geluk dat Edith toevallig 13 juni 2014 vrij was! Geen moment spijt gehad dat ze de hele dag bij ons is geweest en prachtige fotos heeft gemaakt. (Spontaan en geposeerd). We hadden eigenlijk niet eens door dar ze er was ;-) heel prettig. Gaf de juiste aanwijzingen waar nodig en kwam met leuke ideeen. 3 weekjes alle fotos ontvangen en de hele dag opnieuw beleeft! Zo hoort het te zijn!
    We kunnen haar dan ook meer dan aanraden!

  • #5

    Mii en David (maandag, 02 juni 2014 17:31)

    Lieve Edith,

    Ontzettend bedankt voor de prachtige foto's van onze bruiloft. Oh wat zijn ze mooi geworden! Er zijn wat traantjes weggepinkt bij het bekijken.

    En niet te vergeten de foto wat op hout is bedrukt, wauw! Wij zijn zeer tevreden!

    Liefs, Mii en David

  • #4

    Marjan & Andre (woensdag, 04 september 2013 21:59)

    Prachtige foto's mogen ontvangen van een prachtige dag!!
    Veel tips gekregen voor leuke foto's! Een dikke 10!!!!

  • #3

    Mirelle duvalois (woensdag, 14 augustus 2013 12:05)

    Wat een leuke en spontane fotografe. Op 19 juli 2013 heeft Edith onze trouwrapportage gemaakt. Bij het voor het eerst zien van de foto's kwamen spontaan de gevoelens van die dag weer boven. Ze krijgt van ons dan ook een dikke 10!!

  • #2

    Richard & Heleen (zaterdag, 27 juli 2013 07:19)

    28 juni dit jaar zijn wij getrouwd en was Edith onze fotografe. Wij zijn beide van het ontspannende en niks moet alles mag. Edith haar ideeën sloten hier naadloos bij aan. Onze trouwdag werd een zeer ontspannende dag met een super fotografe. Over de foto's zijn wij zeer zeker te spreken. Bij Edith is er veel ruimte voor je eigen ideeën en ook haar tips zijn goed benut. Het voordeel van Edith is ook dat ze zelf net getrouwd is en dus uit eigen ervaring weet, welke dingen belangrijk zijn en waar je aan moet denken. Onze trouwdag is er één om nooit te vergeten, en door de foto's die we daar van hebben zullen we er nog vaak naar terug kijken.

    Thanks Edith!!!

    Groetjes Richard & Heleen

  • #1

    Michelle & John (donderdag, 23 mei 2013 17:06)

    Lieve Edith,

    Heel erg bedankt voor de mooie save the date rapportage! We zijn er erg blij mee en gaan een mooie uitzoeken voor op de kaart!

    Nogmaals dank!!

    Liefs John & Michelle